PROSTATA, FSHIKA E UJIT TË HOLLË, QARKULLIMI I GJAKUT, STERILITETI…

 

ÇFARË I SHQETËSON BURRAT? VËSHTIRËSI NË URINIM, PROBLEME ME PROSTATËN DHE ME AFTËSINË (POTENCËN) SEKSUALE

Gati një e treta e gjithë popullsisë mashkullore mbi moshën 50 vjeç vuan nga shqetësime të prostatës. Duke hyrë në moshën e tretë përqindja e të sëmurëve rritet. Shqetësimet e prostatës dhe fshikës së ujit të hollë mund të sjellin dhe shumë sëmundje të tjera si artriti, probleme të veshkave… Prostata është një gjëndër e vogël në formë are, që rrethon një pjesë të uterit dhe gjendet  paksa nën fshikën e ujit të hollë. Duke u plakur, prostata ka prirje të zmadhohet dhe të fryhet, ç’ka bën të krijohet vështirësi në urinim. Urina e mbetur bëhet shkak i sintomave shumë të papëlqyeshme mes të cilave nevoja e vazhdueshme për të urinuar, djegie, bile edhe dhimbje. Meqënëse që është e pozicionuar në fund të fshikës së ujit të hollë, është e një rëndësie jetësore për eliminimin e urinës nga fshika dhe ka një rol të rëndësishëm për të bërë një jetë normale seksuale. Burrat e rinj kanë shpesh sintoma të njëjta. Rrjedhimi është lëvizja e dobët e spermatozoidëve – shpesh shkaku i sterilitetit.

PËRSE 500.000 PERSONA NË BOTË PËRDORIN MANNOFIT?

Fakti është që problemet e prostatës së zmadhuar, të vështirësisë në urinim, të fshikës, të uljes së potencës (fuqisë) dhe e sterilitetit egzistojnë!

Pjesa më e madhe e barnave (ilaçeve) të përdorura për të kuruar problemet e prostatës janë a-bllokues që dëmtojnë  më vonë potencën (fuqinë) tashmë të dobësuar dhe shkaktojnë kundërindikim (kontraindikacione). Edhe antibiotikët, të përdorur për të kuruar mahisje dhe infeksione, me përdorimin e gjatë bëhen gjithmonë dhe më pak aktivë… Njëkohësisht, integratorët me bazë barërash (bimësh) që gjenden në treg nuk janë në sasi të mjaftueshme të efektshëm, duke përmbajtur, në përgjithësi, ekstratet të vetëm një ose dy bimëve “tradicionalisht” të këshillueshme për problemet e prostatës dhe për përmirësimin e fuqisë (potencës) (Farat e kungullit, Rrush ursina, Ginseng…)

MANNOFIT është i pari produkt lindur nga kërkime shumëvjeçare në terapinë FITO-ORTHOMOLECULARE; përmban një kompleks bimësh mjekësore, vitamina dhe minerale, të përziera në mënyrë të tillë për të arritur rezultatin e dëshëruar.

Gjithashtu MANNOFIT është një produkt me çertifikatën EURO 1, fabrikuar dhe regjistruar në Bashkimin Europian (U.E), me regjistrim të përshtatshëm dhe PZN (pharma-zentral-nummer), në bazë të së cilës karakteristikat e tij janë  gati në dorë të mjekëve, farmacive dhe të përdoruesve të fundit.

Kërkimet klinike janë ndjekur  mbi 720 pacientë të ndjekur nga 12 mjekë në 4 Shtete të ndryshme.

Është analizuar efekti i MANNOFIT-it mbi:

 • Frekuenca të vështirësisë së urinimit gjatë ditës dhe gjatë natës, në fillim të trajtimit, pas 30 ditësh dhe pas 3 muaj.
 • Ekografinë e volumit të prostatës para trajtimit dhe 3 muaj pas përdorimit të produktit.
 • Spermatogramën pas 3 dhe pas 6 muajsh të përdorimit të produktit.

Meqënëse këto metoda kanë parametra qartësisht të dukshme, rezultatet janë më se të qarta.

Kërkimet klinike kanë treguar atë që konsumatorët tanë e vënë re pas një periudhe të shkurtër të konsumit të produktit tonë

MANNOFIT FUNKSIONON DHE NDIHMON!

Është një formulë natyrale për shëndetin, bukurinë, vitalitetin dhe jetëgjatësinë e burrit. MANNOFIT përfaqëson bashkimin e mjekësisë tradizionale, që prej shekujsh përdor barëra (bimë) mjekësore me kërkimet dhe sukseset të shkencës moderne.

Falë kombinimit sinergjik (bashkëveprim barërash) me barërat (bimët) mjekësore, të vitaminave dhe të mineraleve (12 përbërës) MANNOFIT ka një efekt rivitalizues për gjithë organizmin mashkullor. Ndihmon në probleme të prostatit të zmadhuar dhe të udhëve urinare, gjithashtu të qarkullimit të keq dhe të fuqisë; riforcon imunitetin e oragnizmit dhe rezistencën e atij vetë duke e mbrojtur nga infeksionet. Siguron një mbrojtje ideale të lëkurës dhe të flokëve dhe garanton vitalitet dhe jetëgjatësi.

Përbërësit natyralë në përmbajtjen e MANNOFIT ndihmojnë në mirëmbajtjen e ekuilibrit hormonal të organizmit, garantojnë prodhimin e hormoneve seksuale mashkullore dhe mbajnë sistemin e riprodhimit.

Përbërësit ushqyes: Vitamina C, Acid glutamik, L-glicina, L-alanina, Vitamina E, Zink, Vitamina B6, Vitamina A, Acid falik, Selenio, Vitamina B12.
Përbërësit bimorë (erboristerikë): Ekstrat i thatë i frutave të Serenoas, Ekstrat i thatë i Polinës, Ekstrat i thatë i bimës së Majdanozit, Ekstrat i thatë i kërcellit dhe lëngut të Ananasit, Ekstrat i thatë i rrënjës së Hithrës, Ekstrat i thatë i purtekave të Mirtilit të zi (Boronicës së zezë), Ekstrat i thatë i rrënjës së Echinaceas purpurea, Resveratolo nga rrënja e Bistortës.

 

JEMI TË SIGURTË

Që nuk egziston burrë prej 40 vjeç e sipër që nuk ka nevojë për MANNOFIT

Përse?

- Është periudha e jetës në të cilën prostata zmadhohet në mënyrë natyrale dhe kjo është një mundësi e madhe për të patur probleme me vështirësinë e urinimit.

- Nëse potenca (fuqia) seksuale nuk është zvogëluar, me siguri nuk është në nivelet e 10- 15 vjet të shkuara.

- Problemet me qarkullimin e gjakut dhe shqetësimet kardio-vaskulare janë shkaku i parë i vdekshmërisë të burrave në këtë moshë. Parandalimi bëhet gjithmonë në çastin e fundit.

- Edhe kur nuk dallohet ndonjë nga sintomat e mësipërme është e sigurtë që nëpërmjet ushqimit nuk merren të gjitha vitaminat, mineralet dhe elementet ushqyes të nevojshëm për një funksionim të mirë të organizmit.

- MANNOFIT përmban 12 përbërës (ekstrate vegjetale, vitamina dhe minerale), të nevojshme për një funksionim normal të organizmit mashkullor.

- MANNOFIT është një prodhim VEÇANËRISHT PËR MESHKUJ.

- Vepron në mënyrë jo majisës dhe kundër infeksionit, si dhe është ideal për majisjet e vogla dhe infeksionet të rrugëve urinare, të prostatës dhe fshikës.

Zoti Peter nga Hannover ka përshkruar në mënyrë shumë të hollësishme dhe optimale një rast tipik pothuaj për të gjithë burrat e brezit të tij:

E NDJEJ VEHTEN 15 VJET MË TË RI

Problemet me urinimin e shpeshtë dhe të vështirë, dhimbjet e nënbarkut dhe zvogëlimi i potencës seksuale kanë filluar me njëherë pas 40 viteve. Të paktën dy ose tri herë në vit përdorja antibiotikët, dhe për një periudhë të shkurtër problemet qetësoheshin. Por, nuk zhdukeshin kurrë edhe më e keqja ishte që pas pak kohe ridukeshin përsëri.
Në vitet e fundit këto shqetësime u bënë kaq të forta sa që duheshe të ngrihesha 3-4 herë gjatë natës. Potenca seksuale zbriti pothuaj në zero. Për fat të mirë miku im Dott. Alex, urolog më thirri dhe më propozoi MANNOFIT, me të cilin u ribëra përsëri i ri.
(Peter R.-64 vjeç)

Prej vitesh ndjek rezultatet e prodhimeve të reja për prostatën dhe kur u publikua disa vjet të shkuara në revistën American Medical As një artikull mbi kërkimet klinike të prodhimit MANNOFIT, kjo tërhoqi gjithë vemendjen time. Thirra zotin Peter dhe rreth 100 pacientë të mi të tjerë të kësaj periudhe duke iu shpjeguar që bëhej fjalë për një produkt 100% në bazë prej bimësh, pa kundërindikacione (kundërindikime) dhe me rezultate të larta. Rezultatet ishin me të vërtetë fantastikë! Grupi i parë prej rreth 30 pacientë mundi të pushojë terapinë pas 6 javësh gjersa problemet ishin zgjidhur. Në periudhën prej 3 deri 6 muajsh problemet e gjithë pacientëve ishin zhdukur. Ntyrisht nuk bëhet fjalëpër një mrekulli. Fakti është që përbërësit bimorë (vegjetalë) të këtij produkti, të domosdoshëm për një funksionim normal të organizmit, ishin bashkuar me vitamina dhe minerale në mënyrë ideale, Rezultatet më të mira arrihen kundër majisjeve të rrugëve urinare, në uljen e volumit të prostatës dhe në përmirësimin e potencës seksuale. Sot ka pacientë për të cilëtn dërhyrja kirurgjikale është e vetmja zgjidhje, por në 90% të rasteve me MANNOFIT shërohet, pra është e këshillueshme të përdoret para çdo terapie tjetër.

Dhimbja është zhdukur, seksi është kthyer!

Marko G. nga Amburgu kishte gjithçka: një jetë të shëndetshme dhe fatlume. Në moshën 58 vjeç ishte një avokat i suksesit, kishte një martesë të lumtur dhe tensionin e gjakut për të cilën shumë burra më të rinj mund t’ia kishin zili. Ishte aq në formë sa pesha e tij nuk kishte ndryshuar që nga koha e universitetit. Nuk kishte marrë kurrë mjekime (ilaçe), as edhe një aspirin, sepse kurrë s’ishte sëmurë. Nuk ka pasur kurrë as edhe një dhimbje të thjeshtë koke.

Papritur, një problem i mërzitshëm filloi t’i japë bezdi. E vuri re për herë të parë në banjo… “Shkohet në tualet dhe vihet re që burrat më të rinj kanë një hedhje më të fortë”, thotë ai. “Mirëpo nuk është që mua më pikon, por hedhja nuk është si më përpara”. Por ajo që e shqetësonte më shumë ishte rënia e virilitetit: Erecionet ishin gjithmonë e më të dobëta dhe e shqetësonte “dështimi” seksual me gruan e re.

Duke marrë parasysh faktin që dy vëllezërit e tij (prej të cilëve njëri ishte mjek) kanë patur disa probleme me zmadhimin e prostatës, ishte i ndërgjegjshëm për shkakun e problemeve të tij. Iu është drejtuar një urologu, pastaj një tjetri dhe që të dy ishin dakord që ta shpjegonin si rrjedhim të kalimit të viteve. Pastaj ka dëgjuar të flasë Dott. Gerber, urologu që bënte kërkime mbi efektin të MANNOFIT-it mbi prostatën e zmadhuar. Dott. Gerber ishte i interesuar për këtë produkt, sepse shumë nga pacientët e tij e përdornin me entusiazëm, duke lexuar informacionet mbi MANNOFIT në revista të ndryshme. Studimi i tij është i jashtëzakonshëm, sepse zbaton metodat e sakta për vlerësimin e efektit, si matja e presionit të fshikëzës. Zvogëlimi i prostatës, thotë ai, nuk tregon gjithmonë zvogëlimin e sintomave. Marko ka filluar përdorimin e dy tabletave të MANNOFIT në ditë.
Shpresonte të shihte një përmirësim pas një muaji, por iu deshën tre muaj. Dhe pothuaj papritur: Çfarë hedhje urine që pati! Nuk ishte e fortë gjatë gjithë kohës, por ishte mjaft e fortë sa për ta bërë të lumtur. Dhe gjëja e mirë ishte rikthimi i erecioneve të forta. “Seksi në
mënyrë të menjëherëshme u ringjall!”, thotë ai. Po efekte anësore? Asnjë.

PUBLICITET UNIK!

MANNOFIT është një prodhim i veçantë i pranishëm në treg në formë tabletash me bazë barishte ose në formë kokrrizash në zarfa. Me përdorimin e kombinuar, veçanërisht në fillim, rezultatet arrihen më shpejt. Me këtë publicitet (promocion) Ju DHUROJMË një konfeksion prej EROKS, po të blini një set MANNOFIT ME TABLETA për një përdorim 3 mujor.

 Ky promovim është i kufizuar në 1000 blerësit e parë.

Shfrytëzoje këtë rast për të përdorur prodhime NATYRALE, TË SIGURTË dhe EFIKASË  TË KONTROLLUAR, që kanë ndihmuar me mijëra njerrëz në botë. Përdorni prodhimet për shëndetin, të cilëve iu janë besuar mjekët dhe farmacistët e gjithë botës-prodhime që shiten dhe konsumohen në gjithë botën-prodhime ORIGJINALE DHE UNIKE.


GARANCIA:

GARANTOJMË  SE :

 • MANNOFIT është një prodhim natyral pa shtesa kimike.
 • Nuk përmban lëndë gjenetikisht të modifikuara.
 • Është një prodhim made në EU që respekton rregullat e rrepta të GMP
 • Është i REGJISTRUAR pranë Ministrisë të Shëndetësisë
 •  Nuk ka kundërindikacione të njohura
 •  Të dhënat lidhur me gjithë karakteristikat e tij janë të pranuara dhe të regjistruara sipas PZN (Pharma Zentral Nummer):
 • MANNOFIT TABLETA: PZN  6921758
 • MANNOFIT PLUHUR: PZN  6921764

Të sigurtë në cilësinë dhe efikasitetin e prodhimit, GARANTOJMË kthimin e të hollave nëqoftëse për ndonjë arsye, nuk jeni të kënaqur me këtë produkt.

MODULI I URDHËRIT

Kam probleme me urinimin, me ngritjen natën dhe me prostatën. Ju lutem më çoni një set MANNOFIT për 3 muaj përdorim me çmimin prej 78,00 euro. (Në vend të 89,00 euro si zakonisht). Do të më nisni FALAS një konfeksion  EROKS, në kokrriza (duke kursyer shtesën prej 29,00 euro).

Së bashku me produktin më dërgoni FALAS udhëzimet për përdorimin e hollësishëm dhe materialin informues “PROBLEME MASHKULLORE” dhe “USHQIMI SUPER-SEKS”. Dua të jem i informuar mbi të gjitha të dhënat që kanbë të bëjnë me prodhimet tuaja, promovimet dhe të rejat.

VETËM PËR URDHRAT TË DËRGUARA DERI MË  01/01/ 2013!!! Do të  më dërgoni një konfecion falas të prodhimit TË RI NEO2FIT-weekend, prodhimi më efikas për problemet e kolesterolit, e tensionit dhe obezitetit.


Regjistrohuni dhe të vazhdojë me blerjen


Kontakt: tel. 3356442865 | email info@fitoantica.com